Зняття арешту з банківських рахунків. Скасування виконавчого напису нотаріуса

Все частіше колектори та кредитні компанії користуються прихованими умовами кредитного договору для того, щоб в майбутньому нарахувати неадекватні штрафи та суму повернення. Досить часто такі суми в 10 раз перевищують суму кредиту, яку особа отримала на початку. Така ситуація призводить до того, що особа вже не спроможна оплатити суму, яка була нарахована, після чого колектори незаконним шляхом блокують рахунки такої особи.

Чому блокують рахунки?

На сьогодні колектори користуються прогалинах у законодавстві та за допомогою так званих “чорних” нотаріусів накладють арешти на банківські рахунки, щоб зробити боржника заручником ситуації та чекати поки він сам поверне кошти, щоб зняти арешти з рахунків та користуватися своїми коштами.

З огляду на те, що накладання арештів на рахунки є незаконним ми не рекомендуємо зразу повертати кошти кредитору, а скористатися законними методами врегулювання даної ситуації через наших юристів, наприклад введення переговорів з кредитором та домовитись про зменшення боргу до адекватної суми або звернутися до суду для захисту своїх прав та скасування арештів на рахунок.

Що робити та як зняти арешти з банківських рахунків?

  1. Для початку потрібно розібратися із сумою боргу. Якщо вона не велика, то можна спробувати домовитися з кредитором про погашення боргу і не звертатися до суду;
  2. Звернутися до суду з правильно підготовленою позовною заявою про скасування виконавчого напису нотаріуса та зняття арешту з банківських рахунків.

Ви можете скористатися послугами юриста для правильного оформлення всіх документів та зняття арештів з банківських рахунків у судді. Ми пропонуємо вам швидке оформлення всіх документів та гарантію виграшу спору у суді. Ціна наших послуг – 4000 грн. написання позовної заяви до суду та отримання позитивного рішення суду на вашу користь.

З турботою про Вас, Юридична компанія Semeriak law firm!