Юрист для ІТ у Львові

Юрист для ІТ у Львові. ІТ-індустрія у місті Львів розвивається з кожним днем, в Україні все більше інвестують коштів для розвитку ІТ-проектів, тому для належної діяльності компанії або start-up потрібний юридичний супровід та постійний взаємозв’язок з юристом, адже діяльність ІТ-компанії завжди стикається з нормами корпоративного, податкового, інтелектуального, міграційного права. Саме тому юридичні компанії мають перевагу над юристами, які працюють самостійно. Юридична компанія Semeriak Law firm має досвідчених юристів, які досконало володіють нормами права для ІТ-компаній.

Юридичні послуги для ІТ-компаній від Юридичної компанії Semeriak Law firm:

  • Юридичні консультації у сфері інтелектуального права, створення та діяльності ІТ-компанії;
  • Реєстрація ІТ-компанії у Львові та планування структури та системи діяльності;
  • Податкове планування діяльності ІТ-компанії в Україні та взаємодія з партнерами із за кордону;
  • Правильна система працевлаштування іт-працівників у компанії, укладання угод з працівникам та юридичний супровід щодо працевлаштування та звільнення працівників;
  • Розробка договорів для ІТ-компанії. Дана послуга включає в себе розробку різного роду договорів для ІТ-бізнесу, наприклад договорів на розробку програмного забезпечення, договорів надання послуг щодо створення сайтів, SEO-оптимізацію, авторські та ліцензійні договори, контракти на абонентське обслуговування, про надання послуг, контрактів з розробниками. Також розробка договорів між працівниками ІТ-компанії, що включає розробку договорів NDA, NCA, NSA, договорів надання послуг та виконання послуг з працівниками клієнта, які працюють через ФОП, коворкінгу та договорів ЦПХ. Діяльність компанії також потребує розробки та дослідження договорів, наприклад: договори оренди, договори на банківське обслуговування, договори ЗЕД, договори фінансової допомоги від засновників та інших договорів, які регулюють діяльність ІТ-компанії а також, які укладаються в процесі її діяльності.
  • Захист об’єктів інтелектуальної власності,що включає захист від неправомірних посягань з боку третіх осіб на об’єкти авторського права та суміжних прав, до якого входять веб-сайти, торгові марки, бази даних та інше. Юристи юридичної компанії Semeriak Law Firm мають великий досвід, тому зроблять реєстрацію торгової марки клієнта зручною та ефективною.
  • Юридичний супровід blockchain та bitcoin проектів;
  • Захист прав на доменне ім’я, супровід угод з продажу домену, бренду, юридичний захист доменного імені, захист доменного імені;
  • Супровід керівників компаній при підписанні контрактів та інших документів.

Юридична компанія Semeriak Law Firm створює комфортні умови співпраці для ІТ-компаній в Україні, що дозволяє власнику бізнесу отримувати якісний юридичний продукт та розвивати свою компанію.

З турботою про Вас, Юридична компанія Semeriak Law Firm!